Particulier

Als particulier heb je niet dagelijks te maken met schilderwerk. Voor een goed resultaat heb je kennis nodig van de ondergrond, bouwkundige staat en de juiste keuze van producten. Waanders Schilderwerken denkt mee en geeft altijd een goed advies, plan van aanpak en een heldere begroting vooraf.

Onze vakmensen zijn schilders die niet alleen oog hebben voor het eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat de overlast beperkt blijft en de werkzaamheden makkelijk en soepel verlopen. Wij werken met milieuvriendelijke materialen. Speciaal voor het binnen schilderen hebben wij luchtcirculatie-apparaten waardoor nieuwe ruimtes geurloos kunnen worden opgeleverd.

Voor een geheel vrijblijvende offerte neem direct contact met ons op.

Bestaande bouw

Een woning vormt voor u en voor vele andere mensen het hoofdverblijf waar ze in leven, werken, ontspannen & hun gezin hebben. Een plek die om verschillende reden dus fijn en gezond moet zijn!

Daarnaast is de woning ook een belangrijke investering. Mensen willen er oud in kunnen worden of de woning goed kunnen verkopen juist wanneer dat nodig is. Daarom is terugkerend onderhoud noodzakelijk. Uw vastgoed behoud zijn waarde & uw leefomgeving blijft in optimale staat.

9% BTW tarief
Voor schilderwerk aan woningen die bestemd zijn voor bewoning door particulieren gelden het 9% BTW tarief. Hieronder ook woningen welke in bezit zijn van bijvoorbeeld woningbouwcoöperaties.

Kleuradvies
Op verzoek leveren wij vrijblijvend een kleur advies. Of dit nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk. Van garage tot kinderkamer.

Onderhoud & herstelwerkzaamheden
Op de eerste plaats leveren wij regulier onderhoud aan uw woning. Denk hierbij aan schilderwerk van uw interieur (kozijnen & deuren) maar ook schilderwerk aan de buitenzijde. Maar ook verzorgen we herstelwerkzaamheden.

Ecologisch & duurzaam
Wij vinden het belangrijk om duurzaam & milieuvriendelijk te werken teneinde de klant een ecologisch verantwoord resultaat te bieden.

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw schilderen geldt dat een goed begin het halve werk is. Wij kijken verder en letten niet alleen op het beeld van het eindresultaat. Wij denken mee gedurende het bouwproces en zorgen voor een passend verfadvies. Wij werken met duurzame materialen en garanderen vakwerk voor een optimale bescherming. Na oplevering is regelmatig onderhoud van groot belang en ook hiervoor is Waanders Schilderwerken graag uw partner.

Kozijnen en deuren van nieuwbouw woningen worden af fabriek al geheel afgewerkt. Vaak is dit een systeemverf. Deze verfsoort heeft een vochtregulerende en ademende eigenschap. Tijdens de bouw word er veel water gebruikt. Dit water is bij de oplevering van de woning nog niet allemaal uit de woning verdwenen. Dit verdampt langzaam na 1-3 jaar na oplevering.

Zo ook via de kozijnen en verflaag. Na 2-3 jaar is uw woning toe aan een volledige schilderbeurt. De kozijnen en eerste verflaag zijn nog in goede staat. Het perfecte moment om uw woning optimaal te gaan beschermen.