Buitenschilder

Wij van Waanders Schilderwerken beheren en onderhouden buitengevels van winkelpanden, bedrijfspanden en scholen. In de particuliere markt worden wij vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten maar ook bij het verbouwen en renoveren van woningen, garageboxen en schuren. Buiten worden vaak beitsen of vernissen gebruikt. Steeds meer worden milieuvriendelijke verfsoorten verwerkt. Vraag naar de mogelijkheden!

Goed onderhoud is het behoud van je pand of woning. Onze medewerkers zijn bouwkundig zeer goed op de hoogte. Bijvoorbeeld bij het tijdig signaleren van risico’s op vochtproblemen. Denk aan omtrekspeling bij ramen en deuren, waar vocht vrij spel heeft. Deskundig advies en inventieve oplossingen zorgen voor subliem buitenschilderwerk.

Kleuradvies

Natuurlijk adviseren wij je graag als het om kleurkeuze of nuance gaat. Vind je het toch lastig, dan kleuren wij een foto van jouw pand in met de kleur van je keuze. Dit geeft een goed beeld van het eindresultaat.

Origineel Waanders Schilderwerken
Kleurvoorstel Waanders Schilderwerken

Meerjaren-onderhoudsplan

Goed onderhoud geeft je rust. Het betaalt zich dubbel en dwars terug. Waanders Schilderwerken werkt met een meerjaren-onderhoudsplanning. Wij begroten wat je per periode kunt verwachten aan onderhoud en waar je verstandig aan doet. Geen nare verrassingen! In het plan staan ook inspecties. Bedoeld om het onderhoud te monitoren en de kosten in de hand te houden.

Nazorg

Bij iedere schilderopdracht bieden wij  een inspectie aan na 2 of 3 jaar. Je krijgt een update van de conditie van het schilderwerk. Bovendien maken wij een inschatting op welke termijn je pand of woning weer een schilderbeurt nodig heeft.