Glasreparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zo komt glasschade dan ook vaak voor. Een voetbal tegen de ruit, een vogel die tegen het raam vliegt, maar soms ook schade door (poging tot) inbraak. Heeft u glasschade bij uw woning of bijvoorbeeld bedrijfspand in Brummen of omgeving? Zo lossen we dat op:

  • Is uw ruit kapot? Bel ons dan direct op 0575-566230. 
  • Tip: Voordat u start met het opruimen van het glas: maak foto’s van de situatie. In veel gevallen is dit handig om te hebben voor als de verzekering vraagt naar een omschrijving van de situatie m.b.t. de glasschade.
  • Vormen de glasscherven gevaar voor bijvoorbeeld kinderen of huisdieren, ruim de scherven dan direct na het maken van de foto’s voorzichtig op. Als dat niet zo is, kunt u de scherven laten liggen en dan ruimen wij deze voor u op.
  • Zodra we ter plaatse zijn, zorgen we voor een (meestal tijdelijke) oplossing tegen kou en inbraak. In de meeste gevallen betreft het dubbel glas of isolatieglas dat dient te worden vervangen. We zorgen dat dit voor u met spoed wordt besteld en binnen 48 uur kan worden geplaatst. Wanneer het enkel glas betreft, kunnen we dit in onze eigen werkplaats voor u op maat snijden.
  • De nieuwe ruiten worden vakkundig geplaatst en indien gewenst kunnen we ook bijkomende werkzaamheden, zoals eventueel benodigde schilderwerk van het kozijn voor u verzorgen.

Voor een snelle en goede glasreparatie, kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Bel: 0575 – 566230

Uiteraard kunt u ook op feestdagen bij ons terecht, want ook dan staan onze glasspecialisten voor u klaar. Maak nu een afspraak door direct met ons te bellen op of door het contactformulier in te vullen.