Monumenten

Monumentaal schilderwerk is bij veel monumentale panden periodiek nodig en vergt speciale aandacht van de schilder. Bij Waanders Schilderwerken zetten we elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. 

Werkwijze

Het interessante aan monumentaal schilderwerk is de grote diversiteit aan opdrachten die binnenkomen. Elke vorm van monumentaal schilderwerk vraagt om een andere techniek en aanpak, waardoor wij als schildersbedrijf in een enkel geval ook uitgedaagd worden om nieuwe manieren van werken te ontdekken. 

Door de verschillende manieren van techniek en aanpak, vinden wij het van belang dat we eerst goed analyseren met wat voor pand we aan de slag gaan. Er zal daarom binnen 2 dagen een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. Binnen de 2 weken erop volgend wordt er een vrijblijvende en gespecificeerde offerte gemaakt van het werk. De uitvoering zal vervolgens geheel volgens afspraak worden uitgevoerd. Als u tevreden bent is ons werk pas klaar. 

Een monumentaal pand vraagt net even wat meer aandacht. Tijdens de uitvoering van ons werk zal er daarom goed contact met u worden gehouden. Onbekende gebreken worden op tijd herkent en met u doorgesproken. Zo zult u niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Benieuwd naar wat wij naast het schilderwerk nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

 

Duurzaam schilderen voor Kwaliteit

Wij stellen duurzaamheid centraal in ons schilderwerk. Wat dit voor u betekend? Lang plezier van het schilderresultaat. Want duurzaamheid vertaalt zich in kwaliteit. De eerste stap is het beoordelen van de kwaliteit van de ondergrond. Zo kan het gebruik van materiaal en techniek erop aangepast worden. 

We zijn er in ieder geval van overtuigd dat monumentaal schilderwerk vakmanschap nodig heeft. Bij schilderen is haastige spoed zelden goed en goedkoop is vaak duurkoop. Met ons kwalitatief hoogwaardige vakmanschap en aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding zouden wij u de keuze voor een schilder graag gemakkelijk maken.

Ervaring

Waanders Schilderwerken heeft veel ervaring opgedaan rondom het schilderen van monumentale en historische panden. Op deze manier kunnen wij u de kwaliteit leveren die het pand verdient.