Binnenschilder

In de winter laten veel particulieren hun woning aan de binnenzijde schilderen. Plafonds en wanden, deuren en kozijnen komen er weer als nieuw uit te zien. Wij komen graag bij u op bezoek voor een vrijblijvend advies. Onze interieurschilders zijn overigens het hele jaar in touw. Wij schilderen complete interieurs voor grote retailketens. Dat gebeurd natuurlijk altijd als een vestiging nieuw geopend wordt maar ook bij renovatiewerkzaamheden worden onze schilders altijd betrokken. 

De kwaliteit en details van je schilderwerk binnenshuis bepalen in hoge mate de sfeer. Met warme landelijke tinten creëer je rust en gezelligheid, met de trendy betonlook ga je terug naar een ruige basislook. Maar goed schilderwerk zorgt voor meer! Denk aan hygiëne, afwasbaarheid en bescherming. Je creëert het allemaal met het juiste schilderwerk. 

Waanders Schilderwerken adviseert je graag bij de mogelijkheden en laat je op verzoek zien hoe het er ongeveer uit komt te zien met geavanceerd ingekleurd fotomateriaal. Het binnenschilderwerk kwalitatief aanpakken heeft ook invloed op het buitenschilderwerk. Zet het houtwerk en de wanden stevig in de verf, en je kunt jaren vooruit. Denk aan de wanden, de plafonds, de ramen en deuren. Maar natuurlijk ook trappen, aftimmeringen en kozijnen. Maar ook glas en tegels zijn perfect te schilderen. Zowel handgeschilderd als met efficiënt spuitwerk zorgt Waanders Schilderwerken voor een fantastisch mooie ruimte om prettig in te wonen en werken.