Regulier onderhoud

Na oplevering is regelmatig onderhoud van het schilderwerk van groot belang. Het maakt niet uit of het een zakelijk pand of een particuliere woning betreft. Gedegen onderhoud laat het pand zijn waarde behouden en voorkomt dat er kostbare gebreken ontstaan. Daarnaast heeft een woning dat strak in de verf staat een verzorgde uitstraling en hebben bedrijfspanden die goed onderhouden zijn een professionele uitstraling.

Ook voor schadeherstel van bijvoorbeeld glasschade, brandschade en waterschade is Waanders Schilderwerken uw partner. Onze allround vakmensen zijn indien nodig snel inzetbaar en zorgen dat alles weer in ere wordt hersteld.

Kent u onze onderhoudsabonnementen al?

Renovatie of renoveren is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

Er zijn vele voorbeelden van renovatie, zoals Monumentaal schilderwerk, weer in oude glorie herstellen, waarbij wel aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Hierbij kan gedacht worden aan oude kasteelen en boerderijen, zodat deze worden gespaard voor het nageslacht.

Waanders Schilderwerken heeft ruime ervaring in het onderhoud van oude en monumentale panden. Wij pakken de renovatie projectmatig aan, en ontzorgen u van opname tot oplevering.