Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is behang wat gefabriceerd en versterkt is met glasvezel met een egale structuur. Door uw muren te behangen met glasvezelbehang, zorgen wij ervoor dat uw wanden er strak en glad uit komen te zien. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Deze soort behang is de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen, waardoor het de perfecte manier is om de kwaliteit en uitstraling van uw wand te verhogen.

Het toepassen van glasvezelbehang heeft vele voordelen voor zowel het aanzicht als de kwaliteit van uw leefomgeving. Om het u makkelijk te maken hebben wij de voordelen van glasvezelbehang voor u op een rijtje gezet.

Glasvezelbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestucte of betonnen wanden. Hierdoor is het een ideaal product voor zowel nieuwbouw als renovatie woningen. Het zorgt ervoor dat kleine scheuren en barsten in uw wand verleden tijd worden. Om een perfect glad resultaat te behalen is vakmanschap en professioneel materiaal een vereiste. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig glasvliesbehang en hoogwaardige afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden.

Om uw wanden te voorzien van een mooie egale en strakke afwerking maken wij gebruik van professionele verfsystemen. Hierdoor zijn wij in staat om u een uitgebreid assortiment in wandafwerking aan te bieden. Zo vinden wij samen met u de kleur en verfsoort die bij uw toepassing past. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk onze kleurinspiratie pagina. 

Door alleen gebruik te maken van glasvezelbehang van hoge kwaliteit, kunnen wij garanderen dat deze beschikt over een gelijkmatige structuur. Wij zijn in staat om oneffen muren of muren met scheuren piekfijn te renoveren. Uw muren worden duurzaam, hygiënisch en krijgen weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is glasvezelbehang van ProGold allergievrij, waardoor organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

Ons glasvliesbehang is ISO-gecertificeerd en werkt brandvertragend. Bovendien is het glasvliesbehang voorzien van het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. De norm Öko-Tex 100 is ‘s werelds leidinggevend ecolabel voor textielmateriaal, wat garandeert dat het geteste en gecertificeerde product vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Speciale impregneer maakt het glasvezelbehang flexibel en sterk, waardoor uw wanden langer mooi blijven. Hiermee voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliezen. Door de juiste afwerking te kiezen zorgt u ervoor dat het glasvezelbehang nog beter beschermt wordt en nog langer mee gaat. Wij helpen u graag bij deze keuze.