Onderhoud

Heeft u schade na een inbraak of brand? Is er een deur die klemt, of een raam dat lastig sluit? Heeft u lekkage, last van tocht, vocht of achterstallig onderhoud aan uw kozijnen of schuifpui?

Waanders Schilderwerken staat voor u klaar om alle voorkomende service- en garantiewerkzaamheden voor uw woning te verrichten. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, garantie of upgrading. Zowel voor particulieren als voor bedrijven

Waanders Schilderwerken helpt u graag met het onderhouden van hun woning. (Buiten)schilderwerk is een van de meest voorkomende en meest uitbestede onderhoudsklussen. Goed buitenschilderwerk is van belang voor de waarde van je woning. Naast onze werkzaamheden bieden we u graag praktische informatie en adviezen over onderhoud van het schilderwerk van je woning.

Neem snel contact met ons op voor meer informatie

Stel het niet uit

Uit onderzoek blijkt dat 25 % van de huizenbezitters regulier onderhoud van het buitenschilderwerk achterwege. Dat is jammer, want een geschilderd huis kent eigenlijk alleen maar voordelen: het beschermt het hout, het oogt mooi, is sneller verkoopbaar voor een betere prijs en zorgt ervoor dat de woning haar waarde behoudt. 

Schilder op tijd

Ook als er geen verkoopplannen zijn, is het zaak om het buitenschilderwerk goed te onderhouden. Want als je te laat actie onderneemt, vallen de herstelkosten hoger uit. Als bijvoorbeeld kozijnen niet goed beschermd zijn met een verflaag, trekt het water in het hout en kan houtrot ontstaan. Dan moet je bovenop de verf ook de kosten voor een houtreparatie betalen.

Lang genieten

Een lik verf op je kozijnen en het houtwerk kan er weer jaren tegenaan? Zo simpel is het niet. Voor een langdurig goed resultaat en bescherming tegen weersinvloeden komt meer kijken. Zowel in uitvoering als in materiaal. Dus of je zelf op de ladder klimt of iemand inhuurt, zorg dat het buitenschilderwerk grondig wordt uitgevoerd. Wat betreft op de ladder klimmen, dat doen wij graag voor u. Hiermee ontzorgen wij u van een groot karwei, en kunt u genieten van de dagelijkse dingen waarmee u bezig bent. En wanneer wij op de ladder of steiger staan, voeren wij indien gewenst ook nog dakgootwerkzaamheden uit zoals het reinigen of repareren hiervan.