Schilderwerken

Schilderwerk aan uw woning of bedrijf bestaan uit werkzaamheden aan de binnenkant en/of buitenkant. Beide werkzaamheden vergen een andere aanpak en planning. Voor de schilderwerkzaamheden binnen is het bijvoorbeeld van belang dat u de juiste kleuren bij uw interieur gebruikt. Ook kunt u kiezen welke glansgraad de verf moet hebben. Wilt u juist hoogglans of een mooie matte verflaag? Voor het schilderen buiten is de kwaliteit en de aandacht voor het werk van het grootste belang. Door de invloeden van het weer heeft het schilderwerk veel te verduren en is het belangrijk dat de beste producten en technieken worden gebruikt. Hiervoor hebben wij professionele vakmensen.

Onder schilderwerk vallen alle voorkomende schilderklussen, zowel binnen als buiten. Schilderwerk en onderhoud zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bij de erkende schilder bent u het beste af voor professioneel schilderwerk door vakmensen, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft!

kwast

Voor de uitvoering van regelmatig onderhoud biedt Waanders Schilderwerken aantrekkelijke onderhoudsabonnementen.

Binnenschilder

In de winter laten veel particulieren hun woning aan de binnenzijde schilderen. Plafonds en wanden, deuren en kozijnen komen er weer als nieuw uit te zien. Wij komen graag bij u op bezoek voor een vrijblijvend advies. Onze interieurschilders zijn overigens het hele jaar in touw. Wij schilderen complete interieurs voor grote retailketens. Dat gebeurd natuurlijk altijd als een vestiging nieuw geopend wordt maar ook bij renovatiewerkzaamheden worden onze schilders altijd betrokken. 

Buitenschilder

Wij van Waanders Schilderwerken beheren en onderhouden buitengevels van winkelpanden, bedrijfspanden en scholen. In de particuliere markt worden wij vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten maar ook bij het verbouwen en renoveren van woningen, garageboxen en schuren. Buiten worden vaak beitsen of vernissen gebruikt. Steeds meer worden milieuvriendelijke verfsoorten verwerkt.

Spuiten

Naast traditioneel schilderwerk is Waanders Schilderwerken ook gespecialiseerd in spuitwerk. Wij spuiten op professionele wijze diverse onderdelen in woningen, appartementencomplexen en flats. Het gaat dan bijvoorbeeld om stenen muren en plafonds met latex, houten en stalen deuren met lak of andere coatings. Al het spuitwerk dat wij uitvoeren doen wij op locatie. Hiervoor maken wij gebruik van de beste apparatuur en de beste producten van Sikkens en Sigma. Ook kunnen wij spuiten op onze eigen locatie. Bijvoorbeeld nog te monteren deuren. 

Premie winterschilder  

Tijdens de winterperiode -van november tot maart- kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen voor binnenschilderwerk. De premie winterschilder geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Kijk voor meer informatie ook op www.winterschilder.nl 
Ook kan er in deze periode buiten goed geschilderd worden. Hiervoor worden speciale producten voor lage temperaturen gebruikt en binnen afgeschermde arbeidsomstandigheden gewerkt.

Kosten Schilderwerk

De kosten voor het schilderen zijn afhankelijk van uw wensen, de grote van uw pand en de staat van onderhoud. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Waanders Schilderwerken staat in ieder geval voor uitstekende service en gekwalificeerd vakmanschap in combinatie met de juiste prijs en goede garantie. Door onze nauwe samenwerking met onder andere de verffabrikanten Sikkens en Sigma kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Voor meer informatie omtrent de kosten en de mogelijkheden voor uw schilderwerk in de regio Brummen en omstreken kijk gerust rond op onze site en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook buiten de regio Brummen zijn wij u graag van dienst. Wilt u graag van onze diensten gebruik maken neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij u altijd van een goed aanbod voorzien.