Interieurstyling

Als je op zoek bent naar interieur en styling of een interieur op maat, dan kunt u ook bij Waanders Schilderwerken terecht.

Of het nu gaat om een woonkamer opnieuw inrichten, je badkamer renoveren, een nieuwe keuken, een nieuwbouwwoning of het inrichten van een kantoor. Wij denken graag met u mee en komen graag voor interieuradvies of interieurstyling aan huis.

Kleuradvies

Het kiezen van een kleur is niet altijd een even gemakkelijke opgave. Met name bij grote objecten wordt het nodige van uw voorstellingsvermogen gevergd. Ons digitale kleurvoorstel biedt uitkomst! Aan de hand van een digitale foto van uw pand bekijken we samen met u het effect van verschillende kleuren om zo tot de uiteindelijke keuze te komen.
Bij schilderwerk vervult de verf een tweetal functies. Ten eerste dient het als bescherming van de ondergrond. Daarnaast geeft het een bepaald karakter mee aan het betreffende object.

hoeveel-verf

Kleur is van groot belang voor de sfeer in uw huis. Dé interieurtrend op dit moment is het gebruik van veel felle kleuren. De kleuren geel, groen en oranje overheersen het beeld.  Doet u het liever wat rustiger aan en kiest u voor zachte tinten? Een andere tint voor uw kozijnen of muren kan uw huis wellicht een hele andere sfeer meegeven.

Wij van Waanders Schilderwerken geven u graag een vrijblijvend kleuradvies en laten u met plezier zien wat de mogelijkheden zijn.

Wist u trouwens dat lichte kleuren de ruimte waarin u woont vergroten?

Met kleuren bereikt u vaak verrassende effecten op uw woonbeleving. Neem contact met ons op om uw vragen, wensen en ideeën te bespreken.