ZigaForm version 4.6.3

Projecten

Projecten

Uw woning of bedrijfspand ook weer goed in de verf? Waanders Schilderwerken uit Brummen helpt u hier graag bij. Wij zijn een AF en VCA gecertificeerd. bedrijf met goed opgeleide en ervaren vakschilders . De vakmensen staan stuk voor stuk garant voor een perfecte uitvoering van uw schilderwerk met in acht neming van de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Waanders Schilderwerken is aangesloten bij OnderhoudNL en het Bedrijfsschap. 

 

Directe contacten met de grootste verfleveranciers

Door onze directe contacten met de grootste verfleveranciers blijven onze mensen continu op de hoogte van nieuwe materialen, technieken en de verschillende producten die op de markt beschikbaar zijn. Op deze manier zijn we in staat om ieder project of opdracht op een professionele manier uit te voeren met een fantastisch eindresultaat.

Wij streven bovendien naar een snelle, flexibele service. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de regio Oost Gelderland, Veluwe en Achterhoek. 

Ons personeel is ervaren, creatief en oplossingsgericht. Hun moderne servicebussen beschikken door de jarenlange ervaring over de juiste uitrusting, materialen en reserveonderdelen. 

 

woning

Particulier

Uw woning weer goed in de verf? Wij helpen u graag.

 

Meer informatie
IMG_1811

Zakelijk

Uw zakelijke pand, of werkplaats voorzien van een nieuwe kleur?

 

Meer informatie

Monumenten

Op zoek naar een monumentenschilder met de grootste zorg?

 

Meer informatie
painter-man-work-roller-bucket-260nw-309155126

Binnenschilder

Een nieuwe kleur bij uw interieur? Wij helpen u graag.

 

Meer informatie
Schilderewerken

Buitenschilder

Geen eigen gekladder op de ladder? Wij helpen u graag.

 

Meer informatie

 

Kent u ons onderhoudsabonnement al?