Dakgootonderhoud

Tijdens schilderswerkzaamheden komen wij regelmatig beschadigde dakgoten tegen. Deze kunnen wij vaak voor u repareren. We onderhouden, vervangen en repareren het kapotte gootdeel, en zorgen dat deze aan de buitenzijde ook weer strak in de lak staat.

Dakgoot reiniging

Met het periodiek laten reinigen van de dakgoten vermindert u de kans op verstoppingen en bespaart u zich daarmee meestal vervelende lekkages en onnodige extra kosten. In sommige gevallen is het aangeraden om zelfs 2 keer per jaar uw dakgoten te laten reinigen.

Voor het reinigen van de dakgoot geldt wel dat de goot goed bereikbaar moet zijn met een ladder of steiger. De kosten voor de reiniging zijn afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden en het aantal strekkende meters inclusief de hoeveelheid vervuiling.

  • Het uitscheppen, uitvegen en strak navegen van de dakgoten

  • Het verwijderen van aangekoekt vuil zoals mos en verharde modder

  • Het reinigen van rooster en afvoeren

  • Het eventueel plaatsen van bolroosters in de afvoerkanalen

  • Het afvoeren van het vuil naar een erkende vuilstortplaats.

Dakgoot reparatie

Zijn uw dakgoten toe aan reparatie of vervanging, dan kunnen wij u hierin volledig ontzorgen. Twijfelt u of u uw dakgoot moet laten repareren of vervangen, dan zullen wij middels een controle, in samenspraak met u, bepalen of het beter is om uw dakgoot te repareren, of dat het toch verstandiger is om deze te vervangen. 

Reparaties worden door ons zelf uitgevoerd. Complete vervanging doen wij in samenwerking met vertrouwde- en professionele partijen.