Glasservice

Als allround glasspecialist, verzorgen we zowel de plaatsing van ramen bij particuliere woningen als het glaswerk bij scholen, bedrijfspanden en winkelcentra. We werken daarbij met talloze kwalitatief hoogstaande glassoorten, waarmee we voor iedere aanvraag de juiste oplossing kunnen aanbieden.

Waanders Schilderwerken is gespecialiseerd in tal van glassoorten voor zeer diverse toepassingen. Zo bieden we onder meer glazen tafelbladen, glazen deuren, glas in lood, veiligheidsglas, geslepen glas, figuurglas, gestraald glas en nog veel meer. Bent u benieuwd naar wat we allemaal kunnen? Neem dan contact met ons op.

Dubbel glas & HR++

Dubbelglas en HR++ isolatieglas zijn de meest gebruikte glassoorten in de woningbouw en bij bedrijfspanden. Zowel normaal dubbelglas als isolatieglas zijn vormen van dubbele beglazing, opgebouwd met minimaal twee glasplaten met daartussen droge lucht.

De laag tussen de beglazing, zorgt voor de isolerende en geluidswerende werking. Bij de HR-glassoorten wordt in plaats van droge lucht gebruik gemaakt van een argon-vulling die zorgt voor een betere thermische isolatie. Resultaat daarvan minder warmteverlies, meer comfort en een lagere energierekening.