Bestaande bouw

Een woning vormt voor u en voor vele andere mensen het hoofdverblijf waar ze in leven, werken, ontspannen & hun gezin hebben. Een plek die om verschillende reden dus fijn en gezond moet zijn!

Daarnaast is de woning ook een belangrijke investering. Mensen willen er oud in kunnen worden of de woning goed kunnen verkopen juist wanneer dat nodig is. Daarom is terugkerend onderhoud noodzakelijk. Uw vastgoed behoud zijn waarde & uw leefomgeving blijft in optimale staat.

9% BTW tarief
Voor schilderwerk aan woningen die bestemd zijn voor bewoning door particulieren gelden het 9% BTW tarief. Hieronder ook woningen welke in bezit zijn van bijvoorbeeld woningbouwcoöperaties.

Kleuradvies
Op verzoek leveren wij vrijblijvend een kleur advies. Of dit nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk. Van garage tot kinderkamer.

Onderhoud & herstelwerkzaamheden
Op de eerste plaats leveren wij regulier onderhoud aan uw woning. Denk hierbij aan schilderwerk van uw interieur (kozijnen & deuren) maar ook schilderwerk aan de buitenzijde. Maar ook verzorgen we herstelwerkzaamheden. Wilt u hier over meer weten leest u dan verder over schadeherstel.

Ecologisch & duurzaam
Wij vinden het belangrijk om duurzaam & milieuvriendelijk te werken teneinde de klant een ecologisch verantwoord resultaat te bieden.

renovation-concept-apartment-before-after-260nw-1163474824
renovation-old-flat-during-restoration-260nw-749271490
renovation-concept-room-before-after-260nw-1087239533