Laatste project

Contact

Saturnusweg 8
6971 GX Brummen
Tel.: (0575) 566 230
E-mail: info@goedindeverf.nl

Schilderwerken

Onder schilderwerk vallen alle voorkomende schilderklussen, zowel binnen als buiten.

Schilderwerk en onderhoud zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bij de erkende schilder bent u het beste af voor professioneel schilderwerk door vakmensen, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft! Voor de uitvoering van regelmatig onderhoud biedt Waanders Vakschilders aantrekkelijke onderhoudsabonnementen.

Kiezen van de juiste kleur

  • Het kiezen van een kleur is niet altijd een even gemakkelijke opgave. Met name bij grote objecten wordt het nodige van uw voorstellingsvermogen gevergd. Ons digitale kleurvoorstel biedt uitkomst! Aan de hand van een digitale foto van uw pand bekijken we samen met u het effect van verschillende kleuren om zo tot de uiteindelijke keuze te komen.

Bij schilderwerk vervult de verf een tweetal functies. Ten eerste dient het als bescherming van de ondergrond. Daarnaast geeft het een bepaald karakter mee aan het betreffende object.

Een juiste kleurkeuze kan bijdragen aan:

  • een bepaalde sfeer of stijl
  • een authentieke uitstraling
  • een ruimtelijk effect
  • een lagere onderhoudsfrequentie

Premie winterschilder

  • Tijdens de winterperiode -van november tot maart- kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen voor binnenschilderwerk. De premie winterschilder geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Kijk voor meer informatie ook opwww.winterschilder.nl.

Ook kan er in deze periode buiten goed geschilderd worden. Hiervoor worden speciale producten voor lage temperaturen gebruikt en binnen afgeschermde arbeidsomstandigheden gewerkt.

Laatste project

Contact

Saturnusweg 8
6971 GX Brummen
Tel.: (0575) 566 230
E-mail: info@goedindeverf.nl